Vippe Extensions Bergen

Lavish Lashes

Endelig i Norge, rett fra Hollywood! Vi har gleden av og introdusere Lavish Lashes vippe extension. Dette er single hår som limes på dine egne og har en varighet på opptil 2 måneder. Refill gjøres hver 2-3 uke og man trenger ingen bøying av vippene eller maskara.

Semi permanente øyenvippe-extensions

I motsetning til andre falske øyevipper festes ikke disse på huden, som igjen kan gi kort holdbarhet. Med en ny utrolig teknikk, limes de på, ét hår av gangen, en forlengelse av det allerede eksisterende håret og faller først av når dine egne naturlige øyenvipper faller av

Du kan velge farge, lengde og tykkelse så en maskara vil ikke være nødvendig. Hårene er naturlig bøyde så man vil ikke trenger en vippe tang. Skulle du allikevel ønske og bruke maskara har vi dette for salg til kundene.

Du kan bade, gråte, vaske deg i ansiktet, og gjøre ellers hva du måtte ønske hårene vil bli sittende. Men husk allikevel at dette en hår extensions så hvor forsiktigere man er jo lenger holder de.

En behandling tar ca. 1-3 timer, holder i ca 2 måneder og vil koste fra 1850,- kr og oppover (kommer an på hvor salongen holder til). Ønsker kunden og bevare sine nye flotte vipper anbefales det en regelmessig etterfyll ca hver 2 – 3 uke dette koster mellom 400 – 600 kr. ca. 30min jobb. (kommer an på hvor mye som må fylles på).

Vær ops på rimelige etterligninger. Dette gjelder spesielt limet, her er det store forskjeller ute og går og vi har testet ut de fleste. Problemet med for sterkt lim, som ofte selges billigere, er faren for reaksjoner og ubehag ved påføring (det svir….). Vi er stolte av å kunne tilby markedets beste lim og produkter for øvrig.

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

Instagram did not return a 200.