Vippe Extensions Bergen

Lavish Lashes

Endelig i Norge, rett fra Hollywood! Vi har gleden av og introdusere Lavish Lashes vippe extension. Dette er single hår som limes på dine egne og har en varighet på opptil 2 måneder. Refill gjøres hver 2-3 uke og man trenger ingen bøying av vippene eller maskara.

Semi permanente øyenvippe-extensions

I motsetning til andre falske øyevipper festes ikke disse på huden, som igjen kan gi kort holdbarhet. Med en ny utrolig teknikk, limes de på, ét hår av gangen, en forlengelse av det allerede eksisterende håret og faller først av når dine egne naturlige øyenvipper faller av

Du kan velge farge, lengde og tykkelse så en maskara vil ikke være nødvendig. Hårene er naturlig bøyde så man vil ikke trenger en vippe tang. Skulle du allikevel ønske og bruke maskara har vi dette for salg til kundene.

Du kan bade, gråte, vaske deg i ansiktet, og gjøre ellers hva du måtte ønske hårene vil bli sittende. Men husk allikevel at dette en hår extensions så hvor forsiktigere man er jo lenger holder de.

En behandling tar ca. 1-3 timer, holder i ca 2 måneder og vil koste fra 1850,- kr og oppover (kommer an på hvor salongen holder til). Ønsker kunden og bevare sine nye flotte vipper anbefales det en regelmessig etterfyll ca hver 2 – 3 uke dette koster mellom 400 – 600 kr. ca. 30min jobb. (kommer an på hvor mye som må fylles på).

Vær ops på rimelige etterligninger. Dette gjelder spesielt limet, her er det store forskjeller ute og går og vi har testet ut de fleste. Problemet med for sterkt lim, som ofte selges billigere, er faren for reaksjoner og ubehag ved påføring (det svir….). Vi er stolte av å kunne tilby markedets beste lim og produkter for øvrig.

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

 • Bruk Daily Exfoliating Cleanser i dine søndag hudpleie rutiner!
Brukes på tørr ren hud, la den virke i 5 min og vask av. Fantastisk fruktsyre på 15%, fjerner døde hudceller oppsamlet fra hele uken. Gir deg en klar hudfarge og fin glød. Hudpleie produkter som penetrerer dypt i huden.
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • Vi bruker produkter til vippeløft av høyeste kvalitet som gir en fantastisk fin løft og bøy - uten å skade de naturlige vippene.
 • Med årevis lang erfaring av tatovering og microblading av bryn, så kan vi anbefale deg som kunde den rette teknikken, formen og fargen som passer spesielt til deg. Vi tegner opp på forhånd sammen med kunden slik at man får ønsket resultat, og du som kunde har full mulighet til å påvirke prosessen.
#permanentmakeup#permanentbrows#fluffybrows#microblading#microshading#powderbrows#ombrebrows#permanentmakeupbrows#bryn
#bryntatovering#Bergen#threading
 • Fotpleie m lakk eller Shellakk ❤️
Deilig med velstelte føtter. 
Vi fjerner hard hud og steller neglene dine, en nytelse for dine ben.
Vi elsker den tiden av året når føttene kan settes fri, og sandalene for alvor kan finnes frem fra deres skjulested bakerst i skapet. Åh, den følelsen er herlig! Men spørsmålet er: Er dine føtter klar til sommer og sandaler? Hvis ikke så ta kontakt med oss på tlf: 55230150 så hjelper vi deg med hard vinter hud, stelle negler, neglebånd og påføre en deilig fotkrem og lakkere dine negler. Klassisk fotpleie kr. 690,- Klassisk fotpleie med shellac kr.990,-
 • Farging av bryn er en viktig del av brynstyling. Farging blir dessuten meget pent om du har dunete småhår som kan se mer ut som en del av selve øyebrynet. Kanskje har du fyldigere øyebryn enn du trodde? Dette får du fram ved å farge øyenbrynene, men det er også viktig å få en farge som passer til din hud og hår. Vi har lang erfaring innen brynstyling og vi blander forskjellige pigmenter slik at du får rette fargen skreddesydd til deg.
 • Bryn er nok et av de aller viktigeste trekkene i ansiktet- markerte bryn rammer inn ansiktet og fremhever dine vakre øyne.
Pakketilbud: Forming av bryn med threading og farging av bryn kun Kr 450
Tlf 55230150 eller 41209621
#threadingeyebrows #threading #threadingbergen #brynstyling #bergen#brynbergen #brynstylingbergen#kimkardashianbrows#kimkardashianbryn
 • Instagram Image