Spraytan/Spraybrun Behandling Bergen

Brun Uten Sol—AIR BRUSH for kun 450 kr,-

Soling er en av hudens største fiender,men også det mest livgivende vi kan gjøre for huden og psyken vår.

Det siste års utvikling av selvbrunende behandlinger gjør det mulig og oppnå en delikat farge uten å overeksponere huden for skadelig stråling.

Vi benytter markedets mest anerkjente brun uten sol behandling.Sol Guden selvbrunende behandling inneholder rene planteekstrakter som virker optimalt i dybden.Behandlingen har full effekt etter 20 timer og gir en naturlig luktfri,smitter ikke av farge som varer i syv til ti dager.

Unn deg selv bruning behandlingen før du tar sommer-eller vinter ferie,før bryllup,jule selskaper eller rett og slett bare for å føle deg ve

 

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

 • Med årevis lang erfaring av tatovering og microblading av bryn, så kan vi anbefale deg som kunde den rette teknikken, formen og fargen som passer spesielt til deg. Vi tegner opp på forhånd sammen med kunden slik at man får ønsket resultat, og du som kunde har full mulighet til å påvirke prosessen.
#permanentmakeup#permanentbrows#fluffybrows#microblading#microshading#powderbrows#ombrebrows#permanentmakeupbrows#bryn
#bryntatovering#Bergen#threading
 • Fotpleie m lakk eller Shellakk ❤️
Deilig med velstelte føtter. 
Vi fjerner hard hud og steller neglene dine, en nytelse for dine ben.
Vi elsker den tiden av året når føttene kan settes fri, og sandalene for alvor kan finnes frem fra deres skjulested bakerst i skapet. Åh, den følelsen er herlig! Men spørsmålet er: Er dine føtter klar til sommer og sandaler? Hvis ikke så ta kontakt med oss på tlf: 55230150 så hjelper vi deg med hard vinter hud, stelle negler, neglebånd og påføre en deilig fotkrem og lakkere dine negler. Klassisk fotpleie kr. 690,- Klassisk fotpleie med shellac kr.990,-
 • Farging av bryn er en viktig del av brynstyling. Farging blir dessuten meget pent om du har dunete småhår som kan se mer ut som en del av selve øyebrynet. Kanskje har du fyldigere øyebryn enn du trodde? Dette får du fram ved å farge øyenbrynene, men det er også viktig å få en farge som passer til din hud og hår. Vi har lang erfaring innen brynstyling og vi blander forskjellige pigmenter slik at du får rette fargen skreddesydd til deg.
 • Bryn er nok et av de aller viktigeste trekkene i ansiktet- markerte bryn rammer inn ansiktet og fremhever dine vakre øyne.
Pakketilbud: Forming av bryn med threading og farging av bryn kun Kr 450
Tlf 55230150 eller 41209621
#threadingeyebrows #threading #threadingbergen #brynstyling #bergen#brynbergen #brynstylingbergen#kimkardashianbrows#kimkardashianbryn
 • Instagram Image
 • #blowdry #ombre #hairporn
#frisørbergen #olaplex #beauty #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #beehash #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty #hairoftheday
 • Her har vi gjort leppetatovering på Faceit. Vi har mange års erfaring med makeup tatovering. Book konsultasjonstime med demo- slik at man kan få en ide om hvordan en leppe tatovering er. Som man ser av bildene så er det utrolige resultater, og man kan se hvilken forskjell det er før og etter behandlingen.
 • Se hvilket resultat threading av øyebryn kan gi?
Riktig forming og farging av bryn rammer inn ansiktet og fremhever øynene. Det gir øyeblikkelig et åpent blikk og et mer attraktivt utseende.
Kr 450 for threading og farge.
#bryn, #Bergen #Oslo #threading #brynstyling #bryntattoo #sminke #sminketips #Salón #salong #eyebrows #browartist #browarch #beauty #beautyblogger #beautybloggers
 • Vippeløft gir et mer våkent og åpent blikk. Dette er en behandling der vi bøyer og løfter dine naturlige vip per. Du trenger ikke lenge å bruke vippetang som er skadelig for dine vipper. Etter en fin løft farger vi dine vipper med en fin dyp mørk farge som er blandning av mørke blå og kald svart. Vi anbefaler å bruke Wow Brow vippeserum, som styrker dine vipper fra roten og tilfører næring. Resultatet blir fyldigere, lengre og sterke vipper etter kun 2-3 uker.