Permanent makeup Bergen

Mennesket har til alle tider vært opptatt av å smykke kroppen sin på ulike måter. Allerede for 1000 år siden brukte kinesiske kvinner å tegne leppekonturer og øyebryn med nåler.I dag er bambuspinnene avløst av en mildere og snillere metode ved hjelp av elektriske pigmenteringspenner. Med tatoverte øyenbryn, eye-og lipliner får du en make-up som sitter gjennom sol, sommer og badeliv.

Rett og forsterk konturer.Vår linergist har lang erfaring og meget gode referanser og resultater.

 Permanent Vakker!

Long-Time-Liner har etterhvert blitt et naturlig valg innen dekorativ kosmetikk. Metoden er etter mange års forskning og videreutvikling idag en ansett behandlingsform innen skjønnhetspleien. Ved å fremheve ansiktets naturlige trekk gjennom nesten usynlig korrigering, kan enhver kvinne oppnå et velpleiet og uttrykksfullt utseende.

 Hvilke kvinner velger Long-Time-Liner?

Mange kvinner som ønsker et perfekt utseende 24 timer i døgnet uten å ha tid eller ork til å fornye makeupen flere ganger om dagen, velger kontur-makeup. For kvinner som har en lys hudtype hvor bryn og lepper er lite synlige, er Long-Time-Liner nærmest ideell.

En uttrykksfull munn hører til tidens skjønnhets- ideal, og gjennom små korreksjoner av leppenes konturer kan munnens form justeres. For kvinner som bruker briller er det ofte vanskelig å legge en perfekt makeup slik du ønsker den. Også for deg om driver idrett er Long-Time-Liner det beste alternativet, fordi den ikke renner utover og du dermed har et friskt og velpleiet utseende hele tiden.

Ved en rekke hudpleieinstitutter og hos kjente skjønnhetskirurger rundt om i Europa, blir Long-Time-Liner anvendt for å rette opp utseende etter ulykker o.l. Mange kvinner kan på denne måten beholde den viktige følelsen av å være vakker og attraktiv.

 Slik foregår behandlingen

Long-Time-Liner er en perfekt utviklet metode. Med en mikrotynn nål blir allergitestet plantefarge tilført det ytre hudlaget. Fargene kan blandes så de står perfekt til din naturlige hudfarge. Long-Time-Liner varer i tre til fem år, avhengig av hudens beskaffenhet. Kun profesjonelle kosmetologer og visagister som har Long-Time-Liners diplom er autoriserte til å utføre behandlingen. Du kan derfor alltid være sikker på at resultatet blir perfekt.

 Hva skiller Long-Time-Liner fra andre metoder?

Long-Time-Liner legger stor vekt på å fremheve din naturlige utstråling, og å justere det som fra naturens side måtte være ufullstendig. Vår målsetning er å tilføre utseendet det lille ekstra, og gi kvinner mer sikkerhet og selvtillit. Kun naturlige farger kan gi et naturlig resultat.

 Hvorfor velge Long-Time-Liner?

Ved naturlig hårpåtegning kan Long-Time-Liner gi dine øyenbryn ny kontur, markere vippelinjen med en tynn linje, markere dine leppers naturlige linje eller gjøre munnen større. Den faglige vurdering som gjøres før behandlingen er meget viktig. Kosmetologen markerer de nye konturene med en spesialpenn. Først når resultatet er blitt slik du ønsker det begynner behandlingen, som varer i ca. én time.

 Permanent makeup – også for svært ømfintlig hud!

Alle våre farger er rene plantefarger. De er tilsatt mineralstoffer, oppløst i alkohol og destillert vann, og er derfor svært godt egnet også for spesielt ømfintlig hud. Fargepigmentene blir tilført det ytre hudlag, mellom 0,8 og 1,3 mm dypt.

 Resultatet

To uker etter behandlingen kan man vurdere resultatet. Dersom fargen skulle vise seg å være noe blek, bør man eventuelt utføre en etterbehandling. Dette er i tilfelle inkludert i prisen, og vi gir to års garanti på behandlingen. Er dette noe for deg, så ring oss gjerne. Vi vil gi deg ytterligere informasjon og svare på de spørsmålene du måtte ha.

 Long-Time-Liner er nesten helt smertefri.

Long-Time-Liner skal ikke erstatte all makeup, men tilføre hva naturen ikke har gjort perfekt.
Våre naturlige plantefarger blir individuelt tilpasset, og utstyret som anvendes er avansert og spesialutviklet for denne type behandling.
Etter behandlingen kan du glede deg over ditt nye og naturlige utseende!

 

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

Instagram has returned invalid data.