Negle Design Bergen

Vi ordner dine negler til det perfekte til en hver anledning. Hvis du for eksempel skal noe viktig, fest, bursdag, bryllup, jubileer osv Eller kanskje du bare ønsker fine negler til din egen hverdag. Med bruk av gele negl får du en negl så naturlig som mulig, hvor du selv bestemmer lengde og fasong.

Angel har syre og er luktfri i gele negler, og skader ikke natur negl . Gele neglene er utrolig sterke og veldig natur tro.

 FORSTERKING AV EGNE NEGLER

Detter er strålende for deg med svake negler, som brekker fort. Det er en lur måte å få dine egne negler sterkere og lengre og du kan fortsette og forsterke dem etter at du har fått ønsket lengde på dem.

Få en fransk manikyr på dine egne sterke negler.

Har du fått en skade i negle roten som gjør at negler dele seg i to når den vokser ut. Så kan du bruke geleen som vil lime neglen sammen og den blir forsterket.

Du kan også bruke farget gele som et alternativ. Geleen herdes i UV-lampe. Rebalanseres etter 4-5 uker.

Unn deg selv den gode følelsen med velstelte hender!!

 KUNSTIGE NEGLER

Dette er en strålende måte å få neglene dine lengre på. Angel love gele finnes i blank og dus rosa. Det er en sterk gele som ikke inneholder akrylater!

Ved riktig pleie hjemme anbefales det etterfyll etter 4-5 uker. Du kan selv velge om du vil ha naturlig eller falske negler og hvor lange. Med fransk menes det at det blir en hvit lakk stripe ytterst. Hvis du vil ha forandring ,kan du lakke over med en farget lakk, når du fjerner den fargede lakken så har du fortsatt fransk

(det anbefales å bruke aceton fri lakkfjerner).

Behandlingen tar ca. 2 timer alt avhengig av dine negler. Angel love gulner ikke og har et naturlig utsende og er sterk!

 NEGLEBITER

Til deg som biter negler kan du få en egen time med neglebiter. Oppfølging av gunstig pris, se prislisten under!

Det anbefales en forsterking av dine egne negler uten fransk først. Har du veldig nedbitte negler brukes geleen til å fylle i tomrommene for å reparere neglene.

Vi vet av egen erfaring at det er mye lettere å slutte med negle biting ved å bruke forsterker.

Når neglene vokser ut, kan du forlenge med tipper eller bare fortsette å forsterke.

Negledekor, steinar og glitrande “diamanter”
Dekor er ein morsom pynt som passer i alle anledninger, enten det er bryllup, fest eller vanlig hverdag er det hyggelig å pynte seg litt. Hos meg får du det meste innen dekor. Stener, striper, piercing (ring i neglen) dekor av støp el. her er det bare fantasien som stopper deg

 

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

 • Bruk Daily Exfoliating Cleanser i dine søndag hudpleie rutiner!
Brukes på tørr ren hud, la den virke i 5 min og vask av. Fantastisk fruktsyre på 15%, fjerner døde hudceller oppsamlet fra hele uken. Gir deg en klar hudfarge og fin glød. Hudpleie produkter som penetrerer dypt i huden.
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • Vi bruker produkter til vippeløft av høyeste kvalitet som gir en fantastisk fin løft og bøy - uten å skade de naturlige vippene.
 • Med årevis lang erfaring av tatovering og microblading av bryn, så kan vi anbefale deg som kunde den rette teknikken, formen og fargen som passer spesielt til deg. Vi tegner opp på forhånd sammen med kunden slik at man får ønsket resultat, og du som kunde har full mulighet til å påvirke prosessen.
#permanentmakeup#permanentbrows#fluffybrows#microblading#microshading#powderbrows#ombrebrows#permanentmakeupbrows#bryn
#bryntatovering#Bergen#threading
 • Fotpleie m lakk eller Shellakk ❤️
Deilig med velstelte føtter. 
Vi fjerner hard hud og steller neglene dine, en nytelse for dine ben.
Vi elsker den tiden av året når føttene kan settes fri, og sandalene for alvor kan finnes frem fra deres skjulested bakerst i skapet. Åh, den følelsen er herlig! Men spørsmålet er: Er dine føtter klar til sommer og sandaler? Hvis ikke så ta kontakt med oss på tlf: 55230150 så hjelper vi deg med hard vinter hud, stelle negler, neglebånd og påføre en deilig fotkrem og lakkere dine negler. Klassisk fotpleie kr. 690,- Klassisk fotpleie med shellac kr.990,-
 • Farging av bryn er en viktig del av brynstyling. Farging blir dessuten meget pent om du har dunete småhår som kan se mer ut som en del av selve øyebrynet. Kanskje har du fyldigere øyebryn enn du trodde? Dette får du fram ved å farge øyenbrynene, men det er også viktig å få en farge som passer til din hud og hår. Vi har lang erfaring innen brynstyling og vi blander forskjellige pigmenter slik at du får rette fargen skreddesydd til deg.
 • Bryn er nok et av de aller viktigeste trekkene i ansiktet- markerte bryn rammer inn ansiktet og fremhever dine vakre øyne.
Pakketilbud: Forming av bryn med threading og farging av bryn kun Kr 450
Tlf 55230150 eller 41209621
#threadingeyebrows #threading #threadingbergen #brynstyling #bergen#brynbergen #brynstylingbergen#kimkardashianbrows#kimkardashianbryn
 • Instagram Image