Massasje Bergen

Utføres av autorisert massasjeterapeut. Alle massasje behandlinger er med eteriske oljer, med magisk duft som virker helhetlig opplevelse av velvære.

Massasje er behandling av kroppens mykdeler for å påvirke både kroppslige og emosjonelle faktorer.

Formålet er å stimulere blodsirkulasjonen styrke musklene og skape en bedre balanse mellom muskler og skjellet. Deilig avslappende 1 time forebyggende.

INDISK MASSASJE:

Indisk massasje er en behandlingsteknikk med gamle tradisjoner. I tillegg til ren velvære, løser det opp stiv og øm muskulatur. Prøv en time da vel!

KLASSISK MASSASJE:

En dyp, behagelig og avslappende massasje som utrensende av avfallsstoffer, gir indirekte stimulanse av vegetative nervesystemet, gir gode resultater på muskulære problemer.(1time behandling)

RYGG OG NAKKE MASSASJE:

Har du smerter i rygg,nakke og skuldre eller trenger du avslapning og avspenning fra en hektisk hverdag??Da du kan få avslappende rygg,nakke og skuldre massasje jevnlig for å holde deg frisk.Massasje virker forebyggende.

VELVÆRE MASSASJE:

Velvære massasje passer for gamle og unge, da behandlingen tilpasses den enkeltes behov og fysiske tilstand.(1 time behandling)

PRENATAL MASSASJE TERAPI:

Dette er behandling spesial for gravide hvor vi bruker ren og naturlige oljer.Benyttes ved tretthet,slapphet og overarbeidede muskler.Fører til avspenning,bedre sirkulasjon og vellvære.(1time behandling)

(30min behandling)

FOT OG LEGGMASSASJE:

Har du trøtt føtter og/eller vonde, hovne legger??? Etter varme fotbad vi gir deg deilig fot og leggmassasje hvor vi bruker massasje krem eller balm.

(30 min behandling)

TRIGGERPUNKT ANSIKTSMASSASJE:

Her stimuleres spesielle punkter i ansikts og hodebunn for å løse opp spenninger.Vi bruker eksklusive decleors aroma essense oljer i denne behandling.

(20 min)

KINESISK FOTMASSASJE:

Vi gir fotmassasje etter en over 3000 år gammel kinesisk massasjeteknikk.

Den forebygger og kan kurere mange plager som f.eks. hodepine, astma, spenninger, forstoppelse, migrene etc.

Ved å trykke på fotsonene stimuleres de indre organer, og blod- og lymfesirkulasjonen forbedres.(20min behandling)

INDISK HODEBUNNS MASSASJE

Indisk hodebunns massasje har vært bruk over 2500 år.En god behandling for hodepine, stiv og stresset hodebunn.

Det er en kombinert behandling hvor varme og leire hodebunn massasje kombineres med avspennede triggerpunktmassasje.(20 min)

 

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

Instagram did not return a 200.