Massasje Bergen

Utføres av autorisert massasjeterapeut. Alle massasje behandlinger er med eteriske oljer, med magisk duft som virker helhetlig opplevelse av velvære.

Massasje er behandling av kroppens mykdeler for å påvirke både kroppslige og emosjonelle faktorer.

Formålet er å stimulere blodsirkulasjonen styrke musklene og skape en bedre balanse mellom muskler og skjellet. Deilig avslappende 1 time forebyggende.

INDISK MASSASJE:

Indisk massasje er en behandlingsteknikk med gamle tradisjoner. I tillegg til ren velvære, løser det opp stiv og øm muskulatur. Prøv en time da vel!

KLASSISK MASSASJE:

En dyp, behagelig og avslappende massasje som utrensende av avfallsstoffer, gir indirekte stimulanse av vegetative nervesystemet, gir gode resultater på muskulære problemer.(1time behandling)

RYGG OG NAKKE MASSASJE:

Har du smerter i rygg,nakke og skuldre eller trenger du avslapning og avspenning fra en hektisk hverdag??Da du kan få avslappende rygg,nakke og skuldre massasje jevnlig for å holde deg frisk.Massasje virker forebyggende.

VELVÆRE MASSASJE:

Velvære massasje passer for gamle og unge, da behandlingen tilpasses den enkeltes behov og fysiske tilstand.(1 time behandling)

PRENATAL MASSASJE TERAPI:

Dette er behandling spesial for gravide hvor vi bruker ren og naturlige oljer.Benyttes ved tretthet,slapphet og overarbeidede muskler.Fører til avspenning,bedre sirkulasjon og vellvære.(1time behandling)

(30min behandling)

FOT OG LEGGMASSASJE:

Har du trøtt føtter og/eller vonde, hovne legger??? Etter varme fotbad vi gir deg deilig fot og leggmassasje hvor vi bruker massasje krem eller balm.

(30 min behandling)

TRIGGERPUNKT ANSIKTSMASSASJE:

Her stimuleres spesielle punkter i ansikts og hodebunn for å løse opp spenninger.Vi bruker eksklusive decleors aroma essense oljer i denne behandling.

(20 min)

KINESISK FOTMASSASJE:

Vi gir fotmassasje etter en over 3000 år gammel kinesisk massasjeteknikk.

Den forebygger og kan kurere mange plager som f.eks. hodepine, astma, spenninger, forstoppelse, migrene etc.

Ved å trykke på fotsonene stimuleres de indre organer, og blod- og lymfesirkulasjonen forbedres.(20min behandling)

INDISK HODEBUNNS MASSASJE

Indisk hodebunns massasje har vært bruk over 2500 år.En god behandling for hodepine, stiv og stresset hodebunn.

Det er en kombinert behandling hvor varme og leire hodebunn massasje kombineres med avspennede triggerpunktmassasje.(20 min)

 

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

 • Bruk Daily Exfoliating Cleanser i dine søndag hudpleie rutiner!
Brukes på tørr ren hud, la den virke i 5 min og vask av. Fantastisk fruktsyre på 15%, fjerner døde hudceller oppsamlet fra hele uken. Gir deg en klar hudfarge og fin glød. Hudpleie produkter som penetrerer dypt i huden.
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • Vi bruker produkter til vippeløft av høyeste kvalitet som gir en fantastisk fin løft og bøy - uten å skade de naturlige vippene.
 • Med årevis lang erfaring av tatovering og microblading av bryn, så kan vi anbefale deg som kunde den rette teknikken, formen og fargen som passer spesielt til deg. Vi tegner opp på forhånd sammen med kunden slik at man får ønsket resultat, og du som kunde har full mulighet til å påvirke prosessen.
#permanentmakeup#permanentbrows#fluffybrows#microblading#microshading#powderbrows#ombrebrows#permanentmakeupbrows#bryn
#bryntatovering#Bergen#threading
 • Fotpleie m lakk eller Shellakk ❤️
Deilig med velstelte føtter. 
Vi fjerner hard hud og steller neglene dine, en nytelse for dine ben.
Vi elsker den tiden av året når føttene kan settes fri, og sandalene for alvor kan finnes frem fra deres skjulested bakerst i skapet. Åh, den følelsen er herlig! Men spørsmålet er: Er dine føtter klar til sommer og sandaler? Hvis ikke så ta kontakt med oss på tlf: 55230150 så hjelper vi deg med hard vinter hud, stelle negler, neglebånd og påføre en deilig fotkrem og lakkere dine negler. Klassisk fotpleie kr. 690,- Klassisk fotpleie med shellac kr.990,-
 • Farging av bryn er en viktig del av brynstyling. Farging blir dessuten meget pent om du har dunete småhår som kan se mer ut som en del av selve øyebrynet. Kanskje har du fyldigere øyebryn enn du trodde? Dette får du fram ved å farge øyenbrynene, men det er også viktig å få en farge som passer til din hud og hår. Vi har lang erfaring innen brynstyling og vi blander forskjellige pigmenter slik at du får rette fargen skreddesydd til deg.
 • Bryn er nok et av de aller viktigeste trekkene i ansiktet- markerte bryn rammer inn ansiktet og fremhever dine vakre øyne.
Pakketilbud: Forming av bryn med threading og farging av bryn kun Kr 450
Tlf 55230150 eller 41209621
#threadingeyebrows #threading #threadingbergen #brynstyling #bergen#brynbergen #brynstylingbergen#kimkardashianbrows#kimkardashianbryn
 • Instagram Image