Manikyr Behandling Bergen

La kropp og sjel få en velfortjent pause i hverdagen!

MINI MANIKYR.

Klipping, filing og rensing av negler. Fjerning av overflødig hud

SPA MANIKYR.

Overlat hendene dine til oss og motta vår manikyr.Tørr hud renses bort med aromatic spa peeling og fuktighetsgivende spa maske. Neglebåndene stelles . Neglene poleres og files. Behandlingen avsluttes med deilig håndmassasje og neglelakk.

PARAFIN MANIKYR

Fantastisk behandling for alle, men spesielt egnet for kalde å såre hender, tørr irritert hud, smerte og stivhet i fingre og ledd. Den gir næring og silkemyk hud. Hendene dyppes i et tykt lag med parafinvoks for å øke blodgjennomstrømmningen. Den metter huden med fuktighet i tillegg klassisk maikyr.

FRANSK MANIKYR.

Rensing og mykgjøring av hender med skrubb og fuktighetsgivende håndmassasje. Stelling av negler og neglebånd. Til slutt fransk lakking.

KLASSISK MANIKYR.

Prøv vår klassiske manikyr behandling. Du får myke hender og sunne elegante negler. Etter rensing av hender i varmtvann med tea-tree og lemon soak, klippes, poleres og files neglene. Så stelles neglebånd, peeling av hender og armer. Til slutt massasje og delikat neglelakk.

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

 • Med årevis lang erfaring av tatovering og microblading av bryn, så kan vi anbefale deg som kunde den rette teknikken, formen og fargen som passer spesielt til deg. Vi tegner opp på forhånd sammen med kunden slik at man får ønsket resultat, og du som kunde har full mulighet til å påvirke prosessen.
#permanentmakeup#permanentbrows#fluffybrows#microblading#microshading#powderbrows#ombrebrows#permanentmakeupbrows#bryn
#bryntatovering#Bergen#threading
 • Fotpleie m lakk eller Shellakk ❤️
Deilig med velstelte føtter. 
Vi fjerner hard hud og steller neglene dine, en nytelse for dine ben.
Vi elsker den tiden av året når føttene kan settes fri, og sandalene for alvor kan finnes frem fra deres skjulested bakerst i skapet. Åh, den følelsen er herlig! Men spørsmålet er: Er dine føtter klar til sommer og sandaler? Hvis ikke så ta kontakt med oss på tlf: 55230150 så hjelper vi deg med hard vinter hud, stelle negler, neglebånd og påføre en deilig fotkrem og lakkere dine negler. Klassisk fotpleie kr. 690,- Klassisk fotpleie med shellac kr.990,-
 • Farging av bryn er en viktig del av brynstyling. Farging blir dessuten meget pent om du har dunete småhår som kan se mer ut som en del av selve øyebrynet. Kanskje har du fyldigere øyebryn enn du trodde? Dette får du fram ved å farge øyenbrynene, men det er også viktig å få en farge som passer til din hud og hår. Vi har lang erfaring innen brynstyling og vi blander forskjellige pigmenter slik at du får rette fargen skreddesydd til deg.
 • Bryn er nok et av de aller viktigeste trekkene i ansiktet- markerte bryn rammer inn ansiktet og fremhever dine vakre øyne.
Pakketilbud: Forming av bryn med threading og farging av bryn kun Kr 450
Tlf 55230150 eller 41209621
#threadingeyebrows #threading #threadingbergen #brynstyling #bergen#brynbergen #brynstylingbergen#kimkardashianbrows#kimkardashianbryn
 • Instagram Image
 • #blowdry #ombre #hairporn
#frisørbergen #olaplex #beauty #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #beehash #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty #hairoftheday
 • Her har vi gjort leppetatovering på Faceit. Vi har mange års erfaring med makeup tatovering. Book konsultasjonstime med demo- slik at man kan få en ide om hvordan en leppe tatovering er. Som man ser av bildene så er det utrolige resultater, og man kan se hvilken forskjell det er før og etter behandlingen.
 • Se hvilket resultat threading av øyebryn kan gi?
Riktig forming og farging av bryn rammer inn ansiktet og fremhever øynene. Det gir øyeblikkelig et åpent blikk og et mer attraktivt utseende.
Kr 450 for threading og farge.
#bryn, #Bergen #Oslo #threading #brynstyling #bryntattoo #sminke #sminketips #Salón #salong #eyebrows #browartist #browarch #beauty #beautyblogger #beautybloggers
 • Vippeløft gir et mer våkent og åpent blikk. Dette er en behandling der vi bøyer og løfter dine naturlige vip per. Du trenger ikke lenge å bruke vippetang som er skadelig for dine vipper. Etter en fin løft farger vi dine vipper med en fin dyp mørk farge som er blandning av mørke blå og kald svart. Vi anbefaler å bruke Wow Brow vippeserum, som styrker dine vipper fra roten og tilfører næring. Resultatet blir fyldigere, lengre og sterke vipper etter kun 2-3 uker.