Hudpleie Bergen

Vakker hud er velpleiet hud!!!

Vi gir deg en fantastisk behandling som blir skreddersydd spesielt til din hud type.Resultatene vises øyeblikkelig!
Utklemming og massasje av ansikt, skuldre og nakke, hudanalyse,samt øyemaske for stressede øyne,til slutt en lett make up.

DYPRENS:

For ung,uren hud som trenger ekstra utrensing.

HUDPLEIE SPESIELL:
En ypperlig velvære og pleie behandlinger.Her får du en utvidet hudpleie med spesial maske til passet din hud type,massasje av ansikt,nakke,og skulder.

FEMINESSENCE: Gode nyheter til voksen hud………….

Cellefornyende behandling med hormomaske. Formende maske for den voksne kvinne. Rynker og linjer er jevnet ut med lang varig resultat. Produktene i Feminessece behandling er spesielt formulert for å forsinke forekomsten av synlige aldringstegn forårsaket av lavere hormonell aktivitet.

Femiessence behandling gir de spesifikke behov til voksen hud med phyto-aktive ekstrakter og innovative kompletterende aktive ingredienser.

STRATEGEIE JEUNESSE: (Anti-Rynke fra 25 år)

Ved 25 årsalderen er cellefornyelse-funksjonen ikke lengre optimal som påvirker hudens kvalitet.Men denne disfunksjonen viser ikke umiddelbart de første linjene.
De første synlige tegn på aldring er:
-dehydererte fine linjer og uttrykksfulle linjer.
-en grå ,trist ansiktfarge.

Den nye Strategie Jeunesse behandling gir en kombinert og synergisk funksjon:
-forbedrende funksjon for å fighte tilsynekomsten av de første tegn på aldring
-forebyggende funksjon for å hindre forekomsten,likeså angrep av de første rynker.

Strategie Jeunesse er behandling med 100% collagen maske fra tunfisk. Gir ungdommelig og strålende glød.

NUTRIACTIVE-EXTREME COMFORT FACIAL:

til tørr,fettfattig hud!!

Fordi aldring er en av årsakene til tørrhet,løse vi problemet med næringsrike formler av Nutriactive behandling.
En beroligende og revitaliserende hudpleie tilpasset til konstant”sulten” hud som føles stram med tendens til rødhet, flassende og grå,med tiltagende grovhet og ruhet,og med en stikkende eller andre ubehangelige følelser av diskomfort.
Etter behandling,huden din puster igjen og ansiktet gløder med fornyet glans.

MATELIANCE:

hudpleie for Fet-Uren-Acnehud!
Tilstedeværelsen av sebum er nødvendig for huden for en naturlig beskyttelse og dens mykhet. Men i forskjellige epoker i livet som pubertet, graviditet og stress ,kan talgkjertelsekresjonen bli forstyrret. Resultatet blir da en fet hud med tendenser til acne,comedoner,urenheter og rødhet som følge av bakteriell spredning.

Mateliance er en komplett dyprensende behandling med en skånsom peeling for å fjerne døde celler som hindrer huden å puste og som gjør at huden din ser matt ut. Huden din regenererer i dybden og ansiktsfargen normaliseres.

THERAPIE MARINE:

tilpasset den enkeltes hudtype.

En avslappende opplevelse med velvære som tar deg inn i den skjønne verden av marine ekstrakter.

Egenskaper:
-Gir frisk vitalitet til cellene.Rengjør uten å forstyrre fuktighetsbalansen og elastisiteten i huden.
-Øker blodsirkulasjonen og gir fuktighet og energi
-stimulerer og reparerer epidermis.
-Gir trøtt og devitalisert hud gløden tilbake.

SERENITE:

en velgjørende behandling for sensibel eller ømfintlig hud.

Fantastiske behandling med filmomask som senker temperaturen i huden og drenerer avfallstoffer. Denne anvendes ved sensibel, akne og hud som lett blir rød og irritert.
Eksklusiv komfort og mykhet, en unik følelse av friskhet umiddelbart etter behandling.

KRYSTALLSLIPING:

Som en engangsbehandling for å friske opp huden ,eller som kur for følgende hudtilstander: acne arr, pigmentforstyrrelser, sliten og grov hud, rynker og linjer. Gir økt spenst/elastisitet til huden.
Du kan få enkelt behandling eller kur på 10.

HUDPLEIE MED KRYSTALLSLIPING:

Energi givende og oppstrammende hud behandling m/krystallsliping inkl. dyprens, peeling,forming av bryn, damp, fjerning av sorte prikker,fuktighet serum,øye maske,massasje av ansikt,nakke og skulder og oppstramming maske.

KATIOVITAL BEHANDLING:

For voksen fuktighetsfattig hud.Rensende or nærende hvor vi bruker rike geleer til behandling i dybden.Galvaniske stråler samt varmende maske som virker oppstrammende på huden.Den får en ny spenst og fuktighet..

SPA HUDPLEIE:

For sensitiv tørr hud. Ansiktsbehandling med deilig spa produkter av plante ekstrakter og leire maske. Kombiner denne behandlingen med en god punkt massasje med aroma essence oljer

INDISK HUDPLEIE:

(inkl. hårfjerning av hele ansikt m/threading)
Gir glød og fuktighet til din hud. Rengjøring av porer med spesielle natur indiske produkter som er uten alkohol og parfyme. Egner seg som en god forebyggende og velvære.

MICROBRUSH BEHANDLING:

For åpner porer og uren hud. Ansiktsbehandling med microbrush apparat er utrolig effektiv mot sorte prikker, døde hud celler, stimulerer huden og gir en vakker glød.

WHITENING FACIAL:

Professionel behandling hvor vi bruker kjemisk whitening produkter.Kun for mørke hud/eller for kvinner som liker å bli lys).

Behandlingen inkludere dyprens og peeling av hud og hals,damp,fjerning av dødeceller og sorte prikker,whitening serum og fruktsyre,forming av bryn,massasje av ansikt,hals,nakke og skuldre med whitening fuktighets krem og avsluttes med oppstramming maske, eller maske tilpasset din hudtype.

Hud Bleking:

Spesial behandling for asiatisk hud med rens,bleking, whitening maske og massasje av ansikt.

Veldig effektiv mot svarte hår og mørk hud.Etter behandlingen,mørke huden blir lysere og ansitshår forblir lyse i 2-3 mnd

 

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

 • Bruk Daily Exfoliating Cleanser i dine søndag hudpleie rutiner!
Brukes på tørr ren hud, la den virke i 5 min og vask av. Fantastisk fruktsyre på 15%, fjerner døde hudceller oppsamlet fra hele uken. Gir deg en klar hudfarge og fin glød. Hudpleie produkter som penetrerer dypt i huden.
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • Vi bruker produkter til vippeløft av høyeste kvalitet som gir en fantastisk fin løft og bøy - uten å skade de naturlige vippene.
 • Med årevis lang erfaring av tatovering og microblading av bryn, så kan vi anbefale deg som kunde den rette teknikken, formen og fargen som passer spesielt til deg. Vi tegner opp på forhånd sammen med kunden slik at man får ønsket resultat, og du som kunde har full mulighet til å påvirke prosessen.
#permanentmakeup#permanentbrows#fluffybrows#microblading#microshading#powderbrows#ombrebrows#permanentmakeupbrows#bryn
#bryntatovering#Bergen#threading
 • Fotpleie m lakk eller Shellakk ❤️
Deilig med velstelte føtter. 
Vi fjerner hard hud og steller neglene dine, en nytelse for dine ben.
Vi elsker den tiden av året når føttene kan settes fri, og sandalene for alvor kan finnes frem fra deres skjulested bakerst i skapet. Åh, den følelsen er herlig! Men spørsmålet er: Er dine føtter klar til sommer og sandaler? Hvis ikke så ta kontakt med oss på tlf: 55230150 så hjelper vi deg med hard vinter hud, stelle negler, neglebånd og påføre en deilig fotkrem og lakkere dine negler. Klassisk fotpleie kr. 690,- Klassisk fotpleie med shellac kr.990,-
 • Farging av bryn er en viktig del av brynstyling. Farging blir dessuten meget pent om du har dunete småhår som kan se mer ut som en del av selve øyebrynet. Kanskje har du fyldigere øyebryn enn du trodde? Dette får du fram ved å farge øyenbrynene, men det er også viktig å få en farge som passer til din hud og hår. Vi har lang erfaring innen brynstyling og vi blander forskjellige pigmenter slik at du får rette fargen skreddesydd til deg.
 • Bryn er nok et av de aller viktigeste trekkene i ansiktet- markerte bryn rammer inn ansiktet og fremhever dine vakre øyne.
Pakketilbud: Forming av bryn med threading og farging av bryn kun Kr 450
Tlf 55230150 eller 41209621
#threadingeyebrows #threading #threadingbergen #brynstyling #bergen#brynbergen #brynstylingbergen#kimkardashianbrows#kimkardashianbryn
 • Instagram Image