Hudpleie Bergen

Vakker hud er velpleiet hud!!!

Vi gir deg en fantastisk behandling som blir skreddersydd spesielt til din hud type.Resultatene vises øyeblikkelig!
Utklemming og massasje av ansikt, skuldre og nakke, hudanalyse,samt øyemaske for stressede øyne,til slutt en lett make up.

DYPRENS:

For ung,uren hud som trenger ekstra utrensing.

HUDPLEIE SPESIELL:
En ypperlig velvære og pleie behandlinger.Her får du en utvidet hudpleie med spesial maske til passet din hud type,massasje av ansikt,nakke,og skulder.

FEMINESSENCE: Gode nyheter til voksen hud………….

Cellefornyende behandling med hormomaske. Formende maske for den voksne kvinne. Rynker og linjer er jevnet ut med lang varig resultat. Produktene i Feminessece behandling er spesielt formulert for å forsinke forekomsten av synlige aldringstegn forårsaket av lavere hormonell aktivitet.

Femiessence behandling gir de spesifikke behov til voksen hud med phyto-aktive ekstrakter og innovative kompletterende aktive ingredienser.

STRATEGEIE JEUNESSE: (Anti-Rynke fra 25 år)

Ved 25 årsalderen er cellefornyelse-funksjonen ikke lengre optimal som påvirker hudens kvalitet.Men denne disfunksjonen viser ikke umiddelbart de første linjene.
De første synlige tegn på aldring er:
-dehydererte fine linjer og uttrykksfulle linjer.
-en grå ,trist ansiktfarge.

Den nye Strategie Jeunesse behandling gir en kombinert og synergisk funksjon:
-forbedrende funksjon for å fighte tilsynekomsten av de første tegn på aldring
-forebyggende funksjon for å hindre forekomsten,likeså angrep av de første rynker.

Strategie Jeunesse er behandling med 100% collagen maske fra tunfisk. Gir ungdommelig og strålende glød.

NUTRIACTIVE-EXTREME COMFORT FACIAL:

til tørr,fettfattig hud!!

Fordi aldring er en av årsakene til tørrhet,løse vi problemet med næringsrike formler av Nutriactive behandling.
En beroligende og revitaliserende hudpleie tilpasset til konstant”sulten” hud som føles stram med tendens til rødhet, flassende og grå,med tiltagende grovhet og ruhet,og med en stikkende eller andre ubehangelige følelser av diskomfort.
Etter behandling,huden din puster igjen og ansiktet gløder med fornyet glans.

MATELIANCE:

hudpleie for Fet-Uren-Acnehud!
Tilstedeværelsen av sebum er nødvendig for huden for en naturlig beskyttelse og dens mykhet. Men i forskjellige epoker i livet som pubertet, graviditet og stress ,kan talgkjertelsekresjonen bli forstyrret. Resultatet blir da en fet hud med tendenser til acne,comedoner,urenheter og rødhet som følge av bakteriell spredning.

Mateliance er en komplett dyprensende behandling med en skånsom peeling for å fjerne døde celler som hindrer huden å puste og som gjør at huden din ser matt ut. Huden din regenererer i dybden og ansiktsfargen normaliseres.

THERAPIE MARINE:

tilpasset den enkeltes hudtype.

En avslappende opplevelse med velvære som tar deg inn i den skjønne verden av marine ekstrakter.

Egenskaper:
-Gir frisk vitalitet til cellene.Rengjør uten å forstyrre fuktighetsbalansen og elastisiteten i huden.
-Øker blodsirkulasjonen og gir fuktighet og energi
-stimulerer og reparerer epidermis.
-Gir trøtt og devitalisert hud gløden tilbake.

SERENITE:

en velgjørende behandling for sensibel eller ømfintlig hud.

Fantastiske behandling med filmomask som senker temperaturen i huden og drenerer avfallstoffer. Denne anvendes ved sensibel, akne og hud som lett blir rød og irritert.
Eksklusiv komfort og mykhet, en unik følelse av friskhet umiddelbart etter behandling.

KRYSTALLSLIPING:

Som en engangsbehandling for å friske opp huden ,eller som kur for følgende hudtilstander: acne arr, pigmentforstyrrelser, sliten og grov hud, rynker og linjer. Gir økt spenst/elastisitet til huden.
Du kan få enkelt behandling eller kur på 10.

HUDPLEIE MED KRYSTALLSLIPING:

Energi givende og oppstrammende hud behandling m/krystallsliping inkl. dyprens, peeling,forming av bryn, damp, fjerning av sorte prikker,fuktighet serum,øye maske,massasje av ansikt,nakke og skulder og oppstramming maske.

KATIOVITAL BEHANDLING:

For voksen fuktighetsfattig hud.Rensende or nærende hvor vi bruker rike geleer til behandling i dybden.Galvaniske stråler samt varmende maske som virker oppstrammende på huden.Den får en ny spenst og fuktighet..

SPA HUDPLEIE:

For sensitiv tørr hud. Ansiktsbehandling med deilig spa produkter av plante ekstrakter og leire maske. Kombiner denne behandlingen med en god punkt massasje med aroma essence oljer

INDISK HUDPLEIE:

(inkl. hårfjerning av hele ansikt m/threading)
Gir glød og fuktighet til din hud. Rengjøring av porer med spesielle natur indiske produkter som er uten alkohol og parfyme. Egner seg som en god forebyggende og velvære.

MICROBRUSH BEHANDLING:

For åpner porer og uren hud. Ansiktsbehandling med microbrush apparat er utrolig effektiv mot sorte prikker, døde hud celler, stimulerer huden og gir en vakker glød.

WHITENING FACIAL:

Professionel behandling hvor vi bruker kjemisk whitening produkter.Kun for mørke hud/eller for kvinner som liker å bli lys).

Behandlingen inkludere dyprens og peeling av hud og hals,damp,fjerning av dødeceller og sorte prikker,whitening serum og fruktsyre,forming av bryn,massasje av ansikt,hals,nakke og skuldre med whitening fuktighets krem og avsluttes med oppstramming maske, eller maske tilpasset din hudtype.

Hud Bleking:

Spesial behandling for asiatisk hud med rens,bleking, whitening maske og massasje av ansikt.

Veldig effektiv mot svarte hår og mørk hud.Etter behandlingen,mørke huden blir lysere og ansitshår forblir lyse i 2-3 mnd

 

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

Instagram did not return a 200.