Frisør

Vår frisør og hårstylist er ekspert på å klippe alle hårtyper etter internasjonale profesjonell standard. Han diskuterer sammen med deg hva du ønsker, og veileder deg til hvordan du oppnår drømmehåret. Frisøren vår gjennomgår jevnlige kurs for å oppdatere seg på de nyeste trender og produkter innen hårfaget. Det finnes ikke en frisyre som Face its frisør ikke kan klippe fram. Kom innom salongen vår og test selv.

Damestyling Bergen
Vår frisør lytter til dine behov og undersøker håret og hodebunnen din nøye, før han starter behandlingen. Du som kunde skal føle deg helt trygg på hva som skal skje, før saksen kommer fram. Ingen overraskelser, med mindre det er det du ønsker.

Vask, klipp, føn
Bestill gjerne en morgen- eller lunsjtime. Eller hva med å se strålende ut til et møte på ettermiddagen, eller før du går på date? Vår frisør sørger for at du gjør et uutslettelig inntrykk.

Vask og føn
Når du ikke trenger en hårklipp, men vil bare se fantastisk ut.

Oppfriskning
Trenger tuppene en kjapp overhaling? Vi lover at du vil være tilbake på kontoret innen pausen din er over.

Styling
Enten du skal ut med venner, eller gå på den røde løperen, vil vår frisør få deg til å se ut som en superstjerne. Kanskje du allerede har en frisyre du drømmer om, eller er ute etter råd. Vi vil gjerne hjelpe deg fram til mål.

Herrestyling Bergen

Maskin-klipp
En maskin-klipp gir håret ditt den skarpe, presise finishen.

Sakse-klipp
For deg som vil se fresh, men samtidig naturlig ut. Som om du ikke nettopp har vært hos frisøren, men likevel ser fantastisk ut.

Barberblad-klipp
For en enda friskere look, gå for barberbladet.

Barnestyling
Barn i alle aldre er hjertelig velkommen i frisørstolen. Vår frisør klipper alle frisyrene barn elsker, inkludert hårtatoveringer! Og siden barn gjerne synes at hårklipping er litt kjedelig, har vi noen knep for å få dem til å gå ut med et smil fra øre til øre.

Farge
Før vi går i gang med farging av hår, gjør vi en omfattende analyse av din hårtype, pigmentering og hodebunn. Vi vil gjerne vite hva du liker eller ikke liker for å finne din ideelle hårfarge. Sammen finner vi den fargen som best passer til akkurat deg og din personlighet.
Vi bruker de nyvinnende produktene til Ola Plex fordi vi vet de er skånsomme, samtidig som de gir fantastiske farger.
Ved hjelp av unike teknikker kan vår frisør gi deg naturlige striper eller lysne tuppene – såkalt sun kissed look.

Gi det blonde mer blondhet – perfekt for sommeren.
Platinablondina – som en filmstjerne.
Fargeblanding – ulike farger for å gi håret dybde og liv.
Striper i lugg og langs tinningen – for å framheve øyene.
Helfarget hår – når du trenger en totalforvandling.
Alle de nyeste fargene og trendene finner du i det brede utvalget hos oss.

Behandlinger
Extensions
Har du ikke tid til å vente på de lange lokkene? Forandre utseende ditt på bare noen timer med hair extensions. Vi bruker 100 % menneskehår i ulike farger for en naturlig følelse. Ingen kan se at du har jukset!

Hairtalk er verdens mest skånsomme metode for å forlenge håret ditt. Med sin patenterte og holdbare tapeløsning, ivaretar Hairtalk håret når det er påsatt.

Hairtalk består av indisk Remy hår, og er Fairtrade-merket.

Hairtalk leveres bare til autoriserte salonger, hvor frisørene er trent opp og kvalitetssikret av produsenten. Du er sikret et resultat skreddersydd for deg.

Disse extensions er skånsomme nok til å passe selv tynt hår og kan brukes om igjen flere ganger. Det tar omtrent en time å sette på et helt sett. Det er både raskt, enkelt og genialt – enten du vil ha lengre hår eller tykkere hår. Resultatet er ikke til å ta feil av! Kom innom salongen for å kikke på utvalget.

Permanente krøller eller bølger
Ved å få fram strukturen i håret ditt, kan vår frisør lage en permanent løsning for volum i håret ditt med innbydende krøller eller sexy bølger.
Hår BOTOX (Keratinbehandling)

Etter år med hårføning, farging, varmebehandling og hårbørsting kan selv det sterkeste hår måtte gi etter for rynkene. Ikke engang en god hårkur kan redde stumpene.

Men nå kan vi si det: «Aldri mer en dårlig hårdag»! For vi har kuren for tørt og krusete hår! Botox for håret! Akkurat som botox for huden rydder bort rynkene, får hår-botox vekk alt som er brutt ned av tidens tann.

Opplev selv hvordan håret umiddelbart glattes ut, blir fritt for fall, krøller og krus. Med den kjemikaliefrie behandlingen Keratin styrkes hårets indre struktur og forbedrer hårstråene. I tillegg tilfører keratin en ytre beskyttelse mot vær og vind. Resultatet er glatt, utrolig glansfullt og feilfritt hår som varer opptil tre måneder.

Etter hvert som vi blir eldre, produserer håret mindre keratin, et protein som styrker håret. Keratinbehandling reparerer ødelagt hår og brukne hårfiber med et konsentrat av aktive ingredienser som olje, B5, E vitamin og kollagen. Det fukter, pleier og gjenoppliver hår fra første behandling. Selv det mest krøllete hår blir helt stritt.

I motsetning til keratinbehandlinger basert på formaldehyd, er hår botox fri for skadelige kjemialier. Det gjør behandlingen trygg for ditt hår. Den er også trygg å bruke dersom du har flass eller psoriasis i hodebunnen.

I motsetning til antipermanent, gir dette produktet deg glatt hår uten å ødelegge hårstråets indre struktur.

Andre keratinbehandlinger basert på kjemikalier kan ødelegge og svekke hårstråene, men ikke hår botox. I stedet styrker den håret fra innsiden og forhindrer ødelagt hår eller håravfall.
Hår botox påføres rent, tørt hår og får virke i rundt 45 minutter. Deretter vaskes og tørkes håret. For å skape den perfekte strukturen, glattes det ut med rettetang. Etter totalt to timer taler resultatet for seg: vakkert, glansfullt og rynkefritt hår. Håret ditt får ungdommen tilbake!

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

Instagram did not return a 200.