Fotpleie Behandling Bergen

Våre føtter skal bære oss gjennom livet, og det gjelder å ta vare på dem. Ofte tenker vi ikke på føttene før det oppstår problemer. Med litt mer omtanke kan vi både forebygge og redusere fotplager.

Fotterapi er derfor en god og viktig investering i egen helse.

 STANDARD MEDISINSK FOTBEHANDLING:

Medisinsk ortopedisk fotpleie består av oppfriskende fotbad, fjerning av hardhud, torner og vorter, opprensing/filing av negler, behandling av sprekker i huden, inngrodde negler,fotsvette og fotsopp,og deilig fotmassasje til slutt. KLASSISK FOTBEHANDLING.

Mye hard hud på hælene??eller neglebånd som vokser utover tåneglene???Etter et deilig varmt fotbad med urter,fjerner vi hard hud,klipper og filer neglene,fjerner overflødig neglebånd og renser godt opp rundt og under neglene.Vi tilbyr også avslappende fotmassasje og neglelakk inkl,base og top coat.Friske føtter gir bevegelses frihet og bedre helse.

 SPA FOTBEHANDLING:

Unn deg den fantastiske følelsen av velvære en spa fotbehandling gir deg!Et deilig spa fotbad,stell av negler og neglebånd,fjerning av hard hud,skrubb og algemaske,fjerning av fothåt,og massasje av føtter og legger før blank lakkering.

 PARAFIN FOTBEHANDLING:

Har du kalde føtter og/eller vonde,hovne legger?sprukken hud og hæler eller trette føtter??Da kan du få en fantastisk fotbehandling med varm parafinmaske,etterfulgt av en deilig fot-og legg massasje….i tilleg til medisinsk fotbehandling.

 SPESIELL FOTBEHANDLING MED FRANSK LAKKERING:

Føttenes velvære er vesentlig for vår helse.Fotproblemer som sprukken hud og hæler,fotvorter og liktorner osv.hindrer bevegelsesfrihet og kan skape andre plager i kroppen.Våre autoriserte fotterapeuter gir deg velvære og pleiende etter terapeutisk behandling.Behandlingen avsluttes med delikat fransk neglelakk.

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

Instagram did not return a 200.