Fotpleie Behandling Bergen

Våre føtter skal bære oss gjennom livet, og det gjelder å ta vare på dem. Ofte tenker vi ikke på føttene før det oppstår problemer. Med litt mer omtanke kan vi både forebygge og redusere fotplager.

Fotterapi er derfor en god og viktig investering i egen helse.

 STANDARD MEDISINSK FOTBEHANDLING:

Medisinsk ortopedisk fotpleie består av oppfriskende fotbad, fjerning av hardhud, torner og vorter, opprensing/filing av negler, behandling av sprekker i huden, inngrodde negler,fotsvette og fotsopp,og deilig fotmassasje til slutt. KLASSISK FOTBEHANDLING.

Mye hard hud på hælene??eller neglebånd som vokser utover tåneglene???Etter et deilig varmt fotbad med urter,fjerner vi hard hud,klipper og filer neglene,fjerner overflødig neglebånd og renser godt opp rundt og under neglene.Vi tilbyr også avslappende fotmassasje og neglelakk inkl,base og top coat.Friske føtter gir bevegelses frihet og bedre helse.

 SPA FOTBEHANDLING:

Unn deg den fantastiske følelsen av velvære en spa fotbehandling gir deg!Et deilig spa fotbad,stell av negler og neglebånd,fjerning av hard hud,skrubb og algemaske,fjerning av fothåt,og massasje av føtter og legger før blank lakkering.

 PARAFIN FOTBEHANDLING:

Har du kalde føtter og/eller vonde,hovne legger?sprukken hud og hæler eller trette føtter??Da kan du få en fantastisk fotbehandling med varm parafinmaske,etterfulgt av en deilig fot-og legg massasje….i tilleg til medisinsk fotbehandling.

 SPESIELL FOTBEHANDLING MED FRANSK LAKKERING:

Føttenes velvære er vesentlig for vår helse.Fotproblemer som sprukken hud og hæler,fotvorter og liktorner osv.hindrer bevegelsesfrihet og kan skape andre plager i kroppen.Våre autoriserte fotterapeuter gir deg velvære og pleiende etter terapeutisk behandling.Behandlingen avsluttes med delikat fransk neglelakk.

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

 • Bruk Daily Exfoliating Cleanser i dine søndag hudpleie rutiner!
Brukes på tørr ren hud, la den virke i 5 min og vask av. Fantastisk fruktsyre på 15%, fjerner døde hudceller oppsamlet fra hele uken. Gir deg en klar hudfarge og fin glød. Hudpleie produkter som penetrerer dypt i huden.
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • Vi bruker produkter til vippeløft av høyeste kvalitet som gir en fantastisk fin løft og bøy - uten å skade de naturlige vippene.
 • Med årevis lang erfaring av tatovering og microblading av bryn, så kan vi anbefale deg som kunde den rette teknikken, formen og fargen som passer spesielt til deg. Vi tegner opp på forhånd sammen med kunden slik at man får ønsket resultat, og du som kunde har full mulighet til å påvirke prosessen.
#permanentmakeup#permanentbrows#fluffybrows#microblading#microshading#powderbrows#ombrebrows#permanentmakeupbrows#bryn
#bryntatovering#Bergen#threading
 • Fotpleie m lakk eller Shellakk ❤️
Deilig med velstelte føtter. 
Vi fjerner hard hud og steller neglene dine, en nytelse for dine ben.
Vi elsker den tiden av året når føttene kan settes fri, og sandalene for alvor kan finnes frem fra deres skjulested bakerst i skapet. Åh, den følelsen er herlig! Men spørsmålet er: Er dine føtter klar til sommer og sandaler? Hvis ikke så ta kontakt med oss på tlf: 55230150 så hjelper vi deg med hard vinter hud, stelle negler, neglebånd og påføre en deilig fotkrem og lakkere dine negler. Klassisk fotpleie kr. 690,- Klassisk fotpleie med shellac kr.990,-
 • Farging av bryn er en viktig del av brynstyling. Farging blir dessuten meget pent om du har dunete småhår som kan se mer ut som en del av selve øyebrynet. Kanskje har du fyldigere øyebryn enn du trodde? Dette får du fram ved å farge øyenbrynene, men det er også viktig å få en farge som passer til din hud og hår. Vi har lang erfaring innen brynstyling og vi blander forskjellige pigmenter slik at du får rette fargen skreddesydd til deg.
 • Bryn er nok et av de aller viktigeste trekkene i ansiktet- markerte bryn rammer inn ansiktet og fremhever dine vakre øyne.
Pakketilbud: Forming av bryn med threading og farging av bryn kun Kr 450
Tlf 55230150 eller 41209621
#threadingeyebrows #threading #threadingbergen #brynstyling #bergen#brynbergen #brynstylingbergen#kimkardashianbrows#kimkardashianbryn
 • Instagram Image