Botox og Filler

Botox

Botox lammer midlertidig musklene som forårsaker linjer og rynker. Navnet Botox er blitt synonymt med muskelavslappende injeksjoner som får linjer i huden til å forsvinne. Den aktive ingrediensen i legemiddelet heter Botulinum Toxin og er nå tilgjengelig i et stor antall rynkebehandlinger.

Vår botox-behandling er både rimelig og effektiv, bli rynkefri helt uten kirurgi.
Etter å ha fått en injeksjon av vår sertifiserte botox-behandler, blir det aktuelle muskelområdet midlertidig lammet, slik at linjer i huden forsvinner. Behandlingen tar cirka 20 minutter og du kan gå rett på jobb etterpå. Innen få dager ser du det fullstendige resultatet, som varer i opptil fire måneder.

Hvordan virker behandlingen?
Moderate til dype linjer mellom øyenbrynene (sinnarynken) dannes over tid som et resultat av muskelaktivitet. Derfor injiserer vi direkte i muskelen mellom brynene. Botoxen blokkerer nerveimpulsene i musklene, som reduserer bevegelse og dermed også rynker mellom brynene.

Når vil jeg se resultatet?I løpet av få dager etter injeksjonen.

Hvor lenge varer behandlingen?
Resultatet varer opptil fire måneder. Deretter går muskelaktiviteten tilbake til slik den var før injeksjonen.

Vil ansiktsuttrykket mitt fortsatt se naturlig ut?
Selv om resultatet er synlig, vil ikke behandlingen endre ansiktet ditt radikalt. Ansiktet vil heller ikke se stivt og ubevegelig ut. Muskelaktiviteten er bare redusert og du kan fortsatt bevege pannen og øyenbrynene som normalt.

Filler

Juvéderm Ultra er gelèer laget av hyaluronisk syre, som er en naturlig komponent i huden. Den fukter og gir volum til huden. Umiddelbart fjerner den rynker og linje i ansiktet og restaurerer hudens volum. Den kan også brukes til å forstørre leppene. Det er en myk gelè som flyter enkelt inn i huden og skaper et naturlig utseende.

Produktet er unikt fordi det inneholder Lidokain (smertestillende), som gjør injeksjonsprosessen mer komfortabel.

Det er ikke nødvendig med allergitest på forhånd, da gelèen inneholder naturlige ingredienser.
Resultatet ser du umiddelbart.

Som med alle fillere, varierer varigheten fra person til person, av ulike årsaker. Men gjennomsnittlig vil du få et resultat som varer i seks måneder. For lengst mulig varighet, anbefaler vi jevnlig påfylling.

Juvéderm Ultra fås i tre ulike behandlinger:
Juvéderm Ultra 2 – fjerner moderate linjer, særlig effektivt rundt leppene og øynene.
Juvéderm Ultra 3 – glatter ut rynker mellom nesen og munnviken og rundt leppene. Den kan også brukes til diskret leppeforstørrelse.
Juvéderm Ultra 4 – brukes på de dypeste rynkene og linjene, og forbedrer konturene i ansiktet.

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

 • Bruk Daily Exfoliating Cleanser i dine søndag hudpleie rutiner!
Brukes på tørr ren hud, la den virke i 5 min og vask av. Fantastisk fruktsyre på 15%, fjerner døde hudceller oppsamlet fra hele uken. Gir deg en klar hudfarge og fin glød. Hudpleie produkter som penetrerer dypt i huden.
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • #stripehår #ombre #bergencity #bergenfrisør #bergenfrisør #stripe #love #elsker #foilstrippedpaperstraws #beforeandafter #beautysalon #highlights #striped #photography #satisfying #brunette #soft #sombre #wella #cosmoprofbeauty
 • Vi bruker produkter til vippeløft av høyeste kvalitet som gir en fantastisk fin løft og bøy - uten å skade de naturlige vippene.
 • Med årevis lang erfaring av tatovering og microblading av bryn, så kan vi anbefale deg som kunde den rette teknikken, formen og fargen som passer spesielt til deg. Vi tegner opp på forhånd sammen med kunden slik at man får ønsket resultat, og du som kunde har full mulighet til å påvirke prosessen.
#permanentmakeup#permanentbrows#fluffybrows#microblading#microshading#powderbrows#ombrebrows#permanentmakeupbrows#bryn
#bryntatovering#Bergen#threading
 • Fotpleie m lakk eller Shellakk ❤️
Deilig med velstelte føtter. 
Vi fjerner hard hud og steller neglene dine, en nytelse for dine ben.
Vi elsker den tiden av året når føttene kan settes fri, og sandalene for alvor kan finnes frem fra deres skjulested bakerst i skapet. Åh, den følelsen er herlig! Men spørsmålet er: Er dine føtter klar til sommer og sandaler? Hvis ikke så ta kontakt med oss på tlf: 55230150 så hjelper vi deg med hard vinter hud, stelle negler, neglebånd og påføre en deilig fotkrem og lakkere dine negler. Klassisk fotpleie kr. 690,- Klassisk fotpleie med shellac kr.990,-
 • Farging av bryn er en viktig del av brynstyling. Farging blir dessuten meget pent om du har dunete småhår som kan se mer ut som en del av selve øyebrynet. Kanskje har du fyldigere øyebryn enn du trodde? Dette får du fram ved å farge øyenbrynene, men det er også viktig å få en farge som passer til din hud og hår. Vi har lang erfaring innen brynstyling og vi blander forskjellige pigmenter slik at du får rette fargen skreddesydd til deg.
 • Bryn er nok et av de aller viktigeste trekkene i ansiktet- markerte bryn rammer inn ansiktet og fremhever dine vakre øyne.
Pakketilbud: Forming av bryn med threading og farging av bryn kun Kr 450
Tlf 55230150 eller 41209621
#threadingeyebrows #threading #threadingbergen #brynstyling #bergen#brynbergen #brynstylingbergen#kimkardashianbrows#kimkardashianbryn
 • Instagram Image