Botox og Filler

Botox

Botox lammer midlertidig musklene som forårsaker linjer og rynker. Navnet Botox er blitt synonymt med muskelavslappende injeksjoner som får linjer i huden til å forsvinne. Den aktive ingrediensen i legemiddelet heter Botulinum Toxin og er nå tilgjengelig i et stor antall rynkebehandlinger.

Vår botox-behandling er både rimelig og effektiv, bli rynkefri helt uten kirurgi.
Etter å ha fått en injeksjon av vår sertifiserte botox-behandler, blir det aktuelle muskelområdet midlertidig lammet, slik at linjer i huden forsvinner. Behandlingen tar cirka 20 minutter og du kan gå rett på jobb etterpå. Innen få dager ser du det fullstendige resultatet, som varer i opptil fire måneder.

Hvordan virker behandlingen?
Moderate til dype linjer mellom øyenbrynene (sinnarynken) dannes over tid som et resultat av muskelaktivitet. Derfor injiserer vi direkte i muskelen mellom brynene. Botoxen blokkerer nerveimpulsene i musklene, som reduserer bevegelse og dermed også rynker mellom brynene.

Når vil jeg se resultatet?I løpet av få dager etter injeksjonen.

Hvor lenge varer behandlingen?
Resultatet varer opptil fire måneder. Deretter går muskelaktiviteten tilbake til slik den var før injeksjonen.

Vil ansiktsuttrykket mitt fortsatt se naturlig ut?
Selv om resultatet er synlig, vil ikke behandlingen endre ansiktet ditt radikalt. Ansiktet vil heller ikke se stivt og ubevegelig ut. Muskelaktiviteten er bare redusert og du kan fortsatt bevege pannen og øyenbrynene som normalt.

Filler

Juvéderm Ultra er gelèer laget av hyaluronisk syre, som er en naturlig komponent i huden. Den fukter og gir volum til huden. Umiddelbart fjerner den rynker og linje i ansiktet og restaurerer hudens volum. Den kan også brukes til å forstørre leppene. Det er en myk gelè som flyter enkelt inn i huden og skaper et naturlig utseende.

Produktet er unikt fordi det inneholder Lidokain (smertestillende), som gjør injeksjonsprosessen mer komfortabel.

Det er ikke nødvendig med allergitest på forhånd, da gelèen inneholder naturlige ingredienser.
Resultatet ser du umiddelbart.

Som med alle fillere, varierer varigheten fra person til person, av ulike årsaker. Men gjennomsnittlig vil du få et resultat som varer i seks måneder. For lengst mulig varighet, anbefaler vi jevnlig påfylling.

Juvéderm Ultra fås i tre ulike behandlinger:
Juvéderm Ultra 2 – fjerner moderate linjer, særlig effektivt rundt leppene og øynene.
Juvéderm Ultra 3 – glatter ut rynker mellom nesen og munnviken og rundt leppene. Den kan også brukes til diskret leppeforstørrelse.
Juvéderm Ultra 4 – brukes på de dypeste rynkene og linjene, og forbedrer konturene i ansiktet.

Bestille time

På Face It hudpleie Bergen

Holbergsallmenningen 11, 5004 Bergen +47 55 23 01 50 post@faceit-hudpleie.no

Instagram

Følg oss!

Instagram did not return a 200.